22 augustus 2018

De nieuwe organisatie MIND is een samenwerking tussen verschillende familie en clientenorganisaties, familie en clientenraden en diverse partners. Denk aan Ypsilon, Labyrint- In Perspectief, Nationaal Fonds Psychische Gezonheid, Landelijke Vereniging voor Autisme, Stichting Korrelatie enz. 

MIND is voor hun website op zoek naar ervaringsverhalen. Heb je zelf te maken met een psychische aandoening (zoals depressie, bipolaire aandoening, psychotische kwetsbaarheid enz.) doneer dan (anoniem) je verhaal. Of ben jij ouder van...., kind van...., partner van...., broer/zus van.... en wil jij (anoniem) je ervaringsverhaal delen? Kijk op de website van wijzijnmind en doneer je verhaal. In 2018 zal op de MIND website ook een chatfunctie komen om elkaar online te ontmoeten en te ondersteunen. 

Je bent niet de enige en je kan steun ondervinden van elkaars verhaal. Er staan hier al enkele ervaringsverhalen online.

Op mijn eigen site kan je onder bijna elk thema boeken vanuit het perspectief van clienten en/of naasten terug vinden. Kijk bijvoorbeeld onder het thema gezin of onder het thema psychische aandoeningen allerlei.